Bedrijfsuitjes
/feestjes

BEDRIJFSUITJES & FEESTJES

Paviljoen Te Werve heeft geen dure marketingmedewerkers in dienst. Wij schrijven geen hippe blogs over sponsoracties. Wij werken achter de schermen. Stil en krachtig. Zonder poespas.
Denkt u aan een buffet of barbecue en wilt u dat aankleden met ‘iets leuks’, dan is de keuze bij ons reuze. Samen met onze partner Puur Events organiseren wij naast fantastische feestavonden waarbij het dak eraf knalt ook actief vermaak. Enkele voorbeelden:
  • Quizzen en Spellen (pubquiz, mobiele escaperoom, Gek-op-Holland-quiz, Hilarische Bingo of een Quiz-op-maat)
  • Buitensporten (Expeditie Robinson, Zeskamp, Drakenboot varen)
  • Crea-Bea-middagen (Bob Ross-schilderen, Graffiti spuiten, Mozaïeken)
  • Workshops en Trainingen (Fotografie, Salsadansen, Bonbons maken, Mindmappen, Social Media-training, Positiviteit-tijd)
Dit is slechts een selectie. Wij bieden nog veel meer!
Ook uw feest wordt bij Paviljoen Te Werve een echte knaller met alle toeters en bellen die u wenst. Met of zonder discolampen en live-band.
Dress for succes. Wij doen de rest. Zo makkelijk is het bij ons.
Tip Te Werve:
Een vergadering of speech onderbreken met een ‘uitpuf-uurtje?’ Alles wat hierboven wordt genoemd, is prima toe te passen tijdens een team-building of presentatie. Uw gasten schuiven na een urenlange sessie weer fris en fruitig aan voor de volgende ronde.
Creatief denken kan ook anders: vraag uw gasten vooraf om bij aankomst een bijzonder of grappig hoofddeksel te dragen bij binnenkomst, en de stemming zit er al meteen in.