Arrangementen
/borrel

ARRANGEMENTEN & BORREL

Feestmonsters en partypoopers verzamelen!
Ook bij Paviljoen Te Werve houden we van een feestje. Daar maken we geen punt van: wij zetten juist graag de puntjes op de i!
Bij Paviljoen Te Werve bent u op de juiste plek voor een intieme borrel of juist een knaller van een feestavond.
Uiteraard bieden wij u dit alles op maat. Wilt u beginnen met koffie en gebak en vrij drinken onder het genot van smakelijke hapjes? Dat kan! Maar laat u niet beperken door deze voorbeelden. Heeft u speciale wensen zoals een Spaanse thema-avond met hele hammen en flamencomuziek? Een bruisende disco of juist een gezellig borrel in select gezelschap? Wij luisteren naar uw wensen!
Een compleet borrelarrangement begint bij ons vanaf € 22,50 per persoon voor anderhalf uur. Een feestarrangement van drie uur start bij € 28,00 per persoon. U kunt dit uitbreiden met tijd (een arrangement van vijf uur komt op zo’n  € 37,00 per persoon) of met hapjes, zoals een ‘finger licking’ finger food-buffet of een broodje beenham.
Informeer naar onze interessante tarieven en ideeën en laat u verrassen!
Dan zetten wij alvast een swingende playlist op.
 
Tip Te Werve:
Wilt u uw borrel opfleuren? Denk dan eens aan iets waarover nog lang wordt nagepraat zoals een hilarische pubquiz, een portrettekenaar, of een bezoek van een oestermeisje dat langs uw gasten loopt met verse oesters.
Nét even wat anders, vinden wij.