BRUILOFT

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Natuurlijk doen jullie er alles aan om deze dag onvergetelijk te maken.
Wij helpen met een goede start. Want stralen zúllen jullie bij Paviljoen Te Werve
Wij schrijven Romantiek met een hoofdletter R. Onze locatie ligt middenin een natuurgebied vol verhalen over jonkheren en edelvrouwen. In onze tuinen vind je alle ingrediënten voor een prachtige fotoreportage. En dat zonder al te veel geregel met parkeervergunningen of nieuwsgierige toeristen. Wij beschikken over voldoende en gratis parkeerplaatsen voor al jullie gasten en binnen vijf meter liggen een prachtig landgoed en een tuin vol perfecte plekjes voor jullie trouwreportage. Hoe Romantisch wil je het hebben?
We nemen alle tijd om samen jullie wensen te bespreken.
Wij houden geen gladde praatjes en dringen geen peperdure liflafjes op. Ons team denkt met jullie mee en luistert naar alle suggesties.
Paviljoen Te Werve regelt jullie dag zoals jullie dat willen!
Denk je aan petit fours met jullie foto erop of een knalfeest met een bekende Nederlandse artiest die de ringen overhandigt? Liever een intiem etentje? Of gaan jullie voor een Italiaanse sfeer met gekleurde lampionnen op ons prachtige terras? Kriebelt het kasteelgevoel en droom je van blote voeten in het gras? Of past een buitenbar met bijbehorende ‘beach vibe’ bij jullie? Bij ons kan alles!
Overtuig jezelf en je aanstaande van het adembenemende uitzicht en onze no-nonsense-prijzen. Alles zonder verrassingen achteraf.
Kom eens praten met ons en bel voor een afspraak op een tijdstip dat jullie uitkomt. Ook in het weekend.
Dan beloven wij dat onze offerte de enige verrassing voor jullie zal zijn.
Maar dan wel een heel aangename!
 
Tip Te Werve:
Een popcorn-station, een soepjesbuffet, macaronbar, of snoeptafel vol donuts en appeltaart? Houd er rekening mee dat veel gasten voor jouw dag ver moeten reizen. Bied daarom kleine hapjes aan waarmee de sfeer tijdens dat wachten net zo fleurig blijft als het trouwboeket!